tiistai 27. joulukuuta 2011

Joulut vietetty

Moikka kaikille!


Eli joulut vietetty ja jouluruuat syötynä.

Perjantaina olin poistattamassa tikit ja tosi hyvin oli leikkaushaavat parantunu :)

Joulu meni ihan hyvin, lahjoja tuli tosi kivasti, onneksi ei tullu yhtäkään konvehtirasiaa, luojalle kiitos :D
Pukki toi mm. hajuveden (Dieselin Loverdose) Adidaksen kellon, aamutakki, sukkia, hiustenhoito- juttuja, uudet tyynyt, tuikkulyhtyjä, vaatteita, viinipullon, pyyhkeitä ja ihonhoito- tuotteita...

Tässä osa mun lahjoista :)


Sitten mun jouluajan- menuuhin..

Aaton aattona mun rakas mies teki ihan itse joulutorttuja ja laittoi luumuhillon sijasta omena-kanelihilloa, ja pakkohan yksi oli maistaa ja voin sanoa, että se oli aiva sairaan hyvää :)!

Söin jouluruualla 1 muusatun perunan, pienen palan kinkkua (hyvin pureskeltuna) ja vähä iltaliansalaattia ja puoli lasia maitoa. Kahvipöydäs söin pienen palan tekemääni ananasrahkapiirakkaa ongelmitta :) Illalla sitten söin vähän makaroonisalaattia ja mulla meni sitte vähän siinä "putket" tukkoon ja jouduin oksentamaan kolme kertaa ennen kuin olo helpotti. Sama tapahtui keskiviikkona, mutta onneksi se meni nopeasti ohi. Se on niin sanotusti ihan "normaalia" se oksentaminen, jos tulee se tukos. Se oksentaminen on helpottaa siihen hirvittävän tukalaan ja pahaan oloon Onneksi nyt ei sitten ole ollu mitään.

Sitten joulupäiväruualla söin 1½ muusatun perunan, pienen palan kinkkua (vielä pienemmän kuin aattona) ja italiansalaattia ja puoli lasia maitoa. Illalla söin samaista makaroonisalaattia ihan normaalisti, toki hyvin pureskeltuna, ettei niitä tukoksia tulisi, eikä tullut :) En ollu varmaan tarpeeksi hyvin pureskellu silloin aattoiltana sitä salaattia mössöksi suuhun ja siitä syystä se tukos tuli.
Illalla oltiin sitten ystävien ja perheen kesken viettämässä iltaa kinkunsulatusbileissä ja minä toki vesilinjalla ja lähdin kotiinkin jo puoli 2 aikoihin, kun ei jaksanu kauempaa olla, kun oli aika tylsää. Mutta oli ihana laittautua ja olla ihmisten ilmoilla :) Sitten kotiin päästyä vain rentouduin, luin sängyssä lehteä ja katoin Jopet- shown joulujakson, pelasin korttia ja vähän napostelin jouluruokia vielä (HYVÄÄN KELLON AIKAAN :D).

Mutta nyt on kyllä jouluruuat syöty, hyi hemmetti soikoon... Ei sitä kinkkua syö kahta päivää kauempaa :D Huomenna (tai siis tänään) teen kyllä jotakin hernekeittoa tai muusia ja kastiketta, ei kinkkua!

Tapaninpäivänä äitin luona oltiin 1 tunti ilman sähköjä ja koko kylä oli pimeänä sen hirvittävän myrskyn vuoksi. Kynttilänvalossa äitin kanssa istuttiin ja juteltiin. Sitten äiti lähti tuomaan mua kotiin. Oli niin ihana päästä kotiin, kun torstaista asti ollu pois kotoa ja kyhnyttäny "toisten nurkis". Sitten tuossa illalla miehen kans käytiin ystäväperheelle viemäs joululahjat ja sielä piti taas syödä herkkuja ja kaikkia.. Pannaria ja itsetehtyä mansikkajäätelöä, oli aika erikoista se jäätelö, mutta hyvää. Sitte illemmalla kattottiin tv:tä, syötiin suolakeksejä juustolla, kinkulla ja kurkkulla ja tomaatilla höystettynä. Katottiin Vareksen Sukkanauhakäärme leffa ja pötköteltiin vain ja henuuteltiin kynttilänvalos, aivan ihana päivä ollu <3

Nyt alkasin kattomaan dokumenttia Vesa-Matti Loirista ja pikkuhiljaa sitten kömmin tuon rakkaan viereen sänkyyn, kun tämä loppuu :)-Tiina-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti