keskiviikko 28. joulukuuta 2011

Puntarissa toivottuja lukemia

Elikkä siis...

Puntari näytti sellaista -20,5 kiloa. Sairaalasta lähdettyä on paino pudonnu tasan 5 kiloa, elikkäs tasan 2,5 kiloa/viikko. Oon kyllä tosi tyytyväinen :)

Eilen vedin kaapista tämän mun valmistujaispuvun, minkä ostin aika lailla tasan vuosi sitten, johon en todellakaan mahtunut. Muutama sentti vielä tisseistä, ja mahasta pois, niin se menis täydellisesti päälle. Onpa tässä nyt aikaakin vielä sellainen parisen kuukautta valmistumiseen, että hyvin ehtii sentit karista :)

Millään himo-lenkeillä en oo vielä käyny ollenkaan, en oo uskaltanu, kun vieläkin pelkkä kyykkyminen ja tavaroita lattiasta noukkiminen ottaa kipeää. Ja arvatkaapa vain syyhyäiskö mun kädet jo vaihtamaan verhoja, mutta kun ei saa sitäkään vielä tehdä! Jos sitte ensi vuonna :D

Se on niin jännä, kun toiset paranee tästä leikkauksesta niin nopeasti ja toiset taas vähän hitaammin.. Musta tuntuu, että oon jääny paranemisen suhteen johonkin jääkaudelle, kun nyt on ilmaantunu lisää mustelmia mahaan. En voi oikein ymmärtää.

Tämä on jo melkein parantunu, mutta levenny vain lisää :(


Mutta eipä mun maha kenellekkään näy niin ei tarvi hävetä, mutta olis oikein kiva, kun nuo lähtis jo pois. Ja kun kääntää sängys kylkeä, joka nyt tietysti on automaattisesti kiertoliike, niin voi taivas kun voi sattua mahaan ja sitten yleensä ne uudet mustelmat ilmestyy. En oikein muuta selitystä keksi. No eikö se siitä ajan kans suttaannu :)

Ajattelin tosiaan laittaa jossakin kohtaa tänne sellaisen kuvasarjan ittestäni eri vaiheis, että kuinka paino on lähteny putoamaan. Eli silloin kun aloitin pussikuurit, niiden syömisen aikana jne... Nyt on kuvia kertyny pussikuurin alusta tähän päivään, eli kolmisen kuvaa. Mutta laitan niitä sitten, kun niitä kertyy enemmän :)

Eilen tuon miehen kans maattiin olohuoneen lattialla ja syötiin suklaajäätelöä paketista päin lusikalla, oli taas niin henuunen ilta, että itteäki ällöttää :D :D :D Se on jännä kun tuo jäätelö helpottaa tuota vatsaa tosi kovaa, mutta kai juuri sen takia, että se on kylmää.


Se olis pian uus vuosi. Me ollaan tuttava pariskunnan luona ja minä toki selvinpäin!
Miten te ootte ajatellu uuden vuoden viettää?-Tiina-


2 kommenttia:

  1. Uusi vuosi Helsingis kaverin uudenvuoden bileis/tupareis. Pitää perjantaina lähteä hesaa kohden, pääsen kaverin kyytis niin ei tarvii junas könnätä.

    Sulta on tosi hyvin tota painoo pudonnu, ja on varmasti ihanaa ku se näkyy vaatteistakin. Mua itteä ärsyttää ku en nykyään mahdu enää sellaisiin vaatteisiin jotka oon hommannu ku aloitin yliopiston. Perse levinny kuitenkin sit sen verran :/

    VastaaPoista
  2. Voi Laura, sulla on varaa levetäkin :) hauskaa uutta vuotta :)

    VastaaPoista