maanantai 5. maaliskuuta 2012

Saamanne pitää!

No niin rakkaat ihmiset, tänään te saatte sen kuvapläjäyksen prosessin alusta tähän päivään saakka. Mitäs turhia mä tässä jaarittelemaan... kauhistelkaa (niin mäkin teen) ja olkaa hyvät :)


Tässä kohtaa lähdin miettimään lihavuusleikkausta... (ja kannatti!!!)Sitten tämä oli juuri ennen pussikuurin aloittamista...
2 viikkoa pussikuuria syötynä...Kymmenen päivää leikkauksesta...n. 2,5kk leikkauksen jälkeen eli tänään :)Tälläistä tänään, katsotaan sitte taas niitä kuvia joskus myöhemmin,kun niitä kertyy :)
-Tiina-

10 kommenttia:

 1. Wau <3 En keksi muuta sanottavaa edes. :)

  VastaaPoista
 2. Onhan sitä jokunen sentti kadonnu :D

  VastaaPoista
 3. Hyvä Tiina!! Meinasin sanoa jo silloin pariviikkoa sitte että oot mahtavasti hoikistunu, ei vaan tullu sellasta paikkaa, missä ois asian voinu ottaa puheeksi. Jatka samaan malliin :)
  T: Ex-naapuri Satu

  VastaaPoista
 4. Kiitos Satu :) Olis ollu kiva praatikoida enemmänki, mutta tosiaan ei ollu oikein aikaa :(

  VastaaPoista
 5. siis VAUUUU! tsemppiä jatkoon:)

  VastaaPoista
 6. sä oot tyttö laihtunut!! :D hienoa Tiina!! :)

  Maria Y

  VastaaPoista
 7. Olen ylpeä sinusta ja tahdon voimastasi, toivottavasti jaksat "tsempata" eteenpäin. Se on pitkä matka ja "prosessi", kieltäytymistä,elämistä ja jossain välissä täytyy ehtiä myös iloita ja maistaa niitä suun antimiakin. Ei se elämä saa olla pelkkää kontrollia.Kaikkea hyvää sinulle jatkossakin ja isot HALIT.

  VastaaPoista
 8. Kiitos paljon kaikille :) En kyllä vaihtaisi päivääkään pois tästä kokemuksesta. Syöminen on pitänyt opetella uusiksi ym, mutta kaikki on ollut sen arvoista. Jokainen päivä tuntuu kevyemmältä ja mielikin on parempi joka päivä :)

  VastaaPoista
 9. Onnea sinulle myös sinne laulun saralle, eikä vain niiden kilojen kanssa taistelemiseen. Olet sinä eri sisupussi ja "epeli"Toivottavasti mekin saamme pian kuulla sinun laulavan.Kaikkea Hyvää ja Kaunista Kevättä ja isot halit ! Nähdään muutaman kuukauden kuluttua. Täti lahden takaa

  VastaaPoista