torstai 9. elokuuta 2012

Ruokalistan suunnittelua ja asunto- juttuja...


Moikkuli!

Elikkä, se yllätys tuolle miekkoselle oli sellainen, että hankin meille asunnon Jurvasta, kun joudun olla niin paljon siellä töissä, eikä se äidin nurkissa lojuminen tuntunu kummastakaan kivalta, kun sitä yhteistä aikaa on niin vähän. Eli ollaan puhuttu siitä, että olisi kiva, jos olis joku pieni luukku, missä saataisiin olla ihan kahden, eikä tarvisi tuumata sitä, koska puhua ja mistäkin asioista, ettei ole toisia korvapareja kuuntelemassa ja muutenkin saataisiin olla niin kuin huvittaa :)
Löysin Jurvan edullisimman asunnon hintaan 200e/kk johon toki tulee 12e vesimaksu ja sähkö tietysti. Ja se, että se ei ole mikään luukku, vaan 40m2 kaksio keittokomerolla. Olihan siinä kova homma laittaa se ensin asuttavaan kuntoon, mutta kun värkit sai ilman hakea, vaan työ piti tehdä itse. Laitan parempia kuvia sitten kun asunto on täysin valmis. Saatte jännittää siihen asti lopputulosta :)

Tässä nyt sitten muutama kuva kämpästä...

 Olohuoneen päätyseinää ja vasemmalla makuuhuoneeseen menevä oviaukko.

 Makuuhuoneen päätyseinä, yllätys yllätys... Vallilaa :D

 Olohuoneen "pikkuseinä". Siinä on nyt tv-taso.

 Olohuonetta.

Ja tuosta mennään sitten keittiöön :)

Ainut isoin ja uusi hankinta sinne asuntoon Ikean Expedit hyllyn lisäksi.. Muut on sitten vanhoja, jos ei suihkuverhoa sun muuta pikku- juttuja ei lasketa. Haarukat ja veitsetki on meidän Jonnan vanhoja, mutta hyvin niistä syö :) Turha ostaa mitää kun 1. kotona on kaikki paremmat jutut :) Ja sohvanki ostin siihen malliin, että se menee meille kotiin, kun tuosta kämpästä joskus sitten luovun. Jos nyt vaikka sais jonkin pysyvän työn, ettei tämä olisi tätä seilaamista edestakaisin.


Oli aika hauska juttu, kun viime perjantaina kävin kotona. Salaa ja varkain otin kaikkia sisustustavaraa mukaan ja myös sellaisia, mitkä on kotona näkyvilläkin, niin ei tuo mies ollu edes huomannu, että toinen pöytälampuista oli kadonnu :D Sänkyvaatteitakin vein, koska miksi ostamaaan uusia.. ei mitää järkeä.

En tiedä oliko tuossa asunnon hankinnassakaan paljon järkeä. Toki olisi säästänyt rahaa, jos olisi äitin luona asunu, mutta kyllä mä maksan sen 200 ja risat siitä ajasta, että saadaan tuon miehen kans olla kahden se aika mikä on niin kortilla.

* * *

 Oon nyt potenu pian viikon tätä ihanaa flunssaani, joka paljastui maanantaina poskiontelo-, kurkku- ja korvatulehdukseksi :( Koko loppuviikko sairaslomaa ja mun olis pitäny aloittaa työt maanantaina eskarissa, mutta ei tainnu oikein onnistua. Jos sitä maanantaina pääsis työntouhuun ja kyllä uskon, että pääsenkin :) 

* * *

Ja sitten tähän mun ruokalista- touhuuni.. Tein ittelleni eilen sellaisen ruokasuunnitelman, mitä alan noudattaa viikottain ja se helpottaa kaupassakäyntiäkin kivasti :) Tarkoitus olis nyt päästä näistä loppukiloista eroon mitä on nyt ylimääräistä, eli sellainen 13 kiloa. Se ruokasuunnitelma on aika proteiinipainotteinen, koska proteiinin tarve on leikatuilla suurempi, kuin se hiilaritarve. Toki mun ruuissa on hiilareita ihan sopiva määrä, mutta tosiaan enemmän sitä proteiinia. 

Kuntoiluohjelmaa en oo vielä ehtinyt hirveästi miettiä, mutta mies oli saanu joltakin tutultaan tosi hyvän ohjelman, niin voisin sitä alkaa myös noudattaa.. Tuo mieshän sitä jo noudattaakin :) Se on lenkkeilypainotteinen ohjelma vain. Sittenhän mulla on tosiaan se stepperi, minkä koin silloin kun sen ostin 5 vuotta sitten ihan idioottivarmaksi jutuksi. Mulle se oli hyvä, kun painoa oli enemmän, ei ottanu polviin eikä mihinkään, niin sillä oli helppo vetää. 

Mun pitäis vaan alkaa kiinteyttää näitä mun alleja, kun nämä on ihan järkyttävät ja tuskin tulee koskaan lähtemäänkään mihinkään kunnolla. Eli ne melkein pitäis kans leikata, mutta se sitte taas maksaa, mutta vatsannahkaleikkausta ei tarvi maksaa itse. Ja kun sinnekkin menee, sinne leikkauspöydälle voi jäädä tavaraa 10-15 kiloon! Jämerää ajatella, että yks nahka ja loppuläski painaa niin paljon :D Mutta siitä nyt aletaan puhumaan vasta joskus ensi vuoden puolella. 

Tässä yksi yli paska kuva viime viikolta..

 
.. ja vertauskuvana tämä ällötys...




:D


Välipalan laittoon käypi tieni... Heipat ja kiitos, kun jaksatte lukea :)




 
-Tiina-






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti