perjantai 31. elokuuta 2012

Yksi asia tehtynä, monta vielä edessä

Hassun hauskaa yötä kaikille!


Tulin tässä pikaisesti bloggaamaan, kun tuo miekkonen meni nukkumaan ja mä sain aikaa olla ihan rauhassa itsekseni. Tosin oon ollu koko päivän itsekseni, mutta kun on ollut niin paljon tekemistä taas.

Sain finally keittiön ikkunan maalatuksi ja oon tyytyväinen lopputulokseen :)


Laitan sitten ensi viikolla ennen-ja-jälkeen- kuvaa eteisestä, kun se on valmis. Lauantaina haen maalin ja toivottavasti tuo tapeetti pysyy seinäs, ettei se räpsähdä alas sieltä, kun sen päälle maalaa. Ei se ainakaan kuprunnut, kun testimaalattiin sitä yks päivä.


Sitten mä vähän toteutin taas itseäni tänään... :D


Sain naapurilta tuon Partyliten Joutsenen ja mun mielestä se passas aika loistavasti tähän :) Mutta jotenki tuntuu, että noi vihreät lehdet on liikaa tuos, liian värikäs mun mielestä yhtäkkiä, vai mitä te ootte mieltä?

Noh, eniveis, tälläinen taas tämän hetken tilanne :)

Ai niin, puntaroitu on tänään aamulla ja -55,4 kiloa, aikasta huippua :) Mä oon niin happy!

Mun pitäis keksiä tohon keittiön lasiin joku kiva kappa, ideoita otetaan vastaan.. Kuvia, linkkejä pliis :) Oon nimittäin ostanu joskus sitä Vallilan Makeba-kangasta ja tarkoitus oli tehdä siitä kappa tuohon, mutta arvatkaapa, ei sitte löydy mistään koko kankaanpalaa! Ottaa aika pahoin aivoon!

Hei! Elloksella taas mahtavat alet! Käykää hyödyntämässä :)

TÄÄLTÄ PÄÄSET ELLOKSEN OUTLETTIIN!

1 kommentti:

  1. ei ei ei ei kannata maalata tapetin päälle! se ei ala heti kupruuntumaan mutta ajan kans saumat ja kaikk itulee näkyviin ja sitä tapettia tulevaisuudes on todella vaikea saada pois ku maali pääsee vaikuttamaan siihen. se tulee jossakin vaiheessa kostautumaan sulle..

    VastaaPoista