perjantai 29. maaliskuuta 2013

Virvon varvon!

Moikat!

Mitäs tänne, eipä erikoisempia. Pääsiäisfiiliksis ollaan, vaikka munat on kaupas, pajunkissit pellolla ja noita-akanhattu kaapis.

Eilen sitten vietettiin tyttöjeniltaa ja piti ottaa pienet sievät vaan, mutta meni sitte vähä enemmän, mutta ei ollu huono olo kuitenkaa kun heräs, mut se tais johtua siitä, että jos pilli olis lyöty suuhun, niin olis varmaan näyttäny 3 promillea :D Tänään ihan iisisti vaan ja jännittää VoF:a :) GO ANTTI! Meillä on kaikki peukut ja varpaat pystys kyllä! Huominen ilta menee töis sitten, osaankohan mä edes mitää enää, kun oon niin kauan "lomaillu" :D

Painosta sen verran, että.... kröhöm...
LIHOIN SIINÄ SITTE 3KG YHTÄKKIÄ, mutta 2kg selätetty :D Senttejäkin tuli takaisin, mutta ne on jo lähteny, JumalankiitoS! Saatanan perkeleitä kyllä tuli, kun näki sen puntarilukeman.. Noh, äkkiä noi kaks kiloa lähti ja se ei ollu kyllä edes aamupaino, kun kävin eilen puntarilla, että voi olla jopa enemmän lähteny :) Mulla on nyt tosiaan se tavoite, että keskuun 1. päivä mun pitää päästä tiettyyn painoon ja vittu 8 tai 9 kiloa siihen :D Vähä hidasti tuo lihoaminen mun prosessia :D Mulla on niin hieno ja uus lenkkitakkikin, että on ilo vetää se päälle ja lähteä lenkille. Kaappikin täynnä pupunruokaa, kanaa ja tonnikalaa, että luulis saatana tuon painon nyt tippuvan vähä nopeemmin, oon niin täynnä tätä fläsää, että sitä tulee jo korvista, nenästä, silmistä, ovista ja ikkunoista :D

Leikkasin siinä keskiviikkona sitte ottatukan, että prätkähti! Oli yhtäkkiä outo, kun ei oo hetkeen ollu, mutta ihan kiva ja erilainen pitkästä aikaa :) Vähä jotaki uutta tähän naamatauluun, kun kyllästyttää kattella tätä pläsiä, kun ikinä ei oo mitää uutta! Eilisiä kommentteja tukasta: "Mitä sus on erilaista, näytät niin hyvältä?" "Sun silmät näyttää isommalta, kun sulla on tuo ottatukka!" "En meinannu tuntea sua." Näytät ihan Johanna Kurkelalta." What? Johanna Kurkela? Aika kaukana kyllä :D Mä tarvisin kipeästi tuuhennuksen tuohon tukkaan. Leikkaus vieny totaalisesti hiukset. Ihan vituttaa laittaakin tuota lurutukkaa, kamala työ saada se näyttämään tuuhealta ja paksulta, mutta ei voi mitään, eikö se siitä ajan kans taas kasva ja saa leikata noi lurut pois. Leikattiin sitä vähä tuos viikko sitte ja tuli siitä heti vähä paremman näköinen.

Viime viikkoina on vituttanu aika raakasti tietyt asiat eräässä henkilössä, mutta näin se ns. ystävyys tulikin sitten selville. Täs kohtaa vois sanoa, että ihan yks paskan hailee mulle :D ja muutkin paskanpuhumiset, mutta en jaksa piitata niistäkään, pääasia, kun teidän itte asioistani ja kuinka ne oikeasti on.
Joten tässä tulee kaikille niille, jotka sitä vaivaa on nähnyt :)
Sana - Paskanpuhujien ihmemaa

On ollu kyllä oikein hullunmyllyä viime aikoina ja sekavia fiiliksiä kaikista asioista, valinnanvaikeuksia ja pitäny puntaroida puolin ja toisin. Muutto käyny mieles ja opiskellakin vielä huvittais, en tiedä siis jos hakis kouluun tai jotain, olis niin kivaa kyllä. Mutta fiilikset tasaantunu ja päätöksiä tullu tehtyä, nyt on hyvä näin :)
Jotenki alannu palaset loksahdella paikoilleen ja oikeille sellaisille. Hallelujah!

Elämä on ihanaa!
Tässä biisi, minkä tänään löysin..
Se on just kaikkia sitä mitä ajattelen
susta muruseni <3
Sana ft. Viviana - Silitä uneen

Nyt kuteet niskaan, jalat alle ja tyttöjen kans kisastudio pystyyn!
This is The Voice of Finland! :D

Hauskaa pääsiäistä kaikille!-Tiina-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti