sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Täällä taas!

Heipat!


Hei ihanat rakkaat lukijat! En oo tosiaankaa unohtanu teitä, on vaan pitäny kiirettä ja koneelle pääsy on aina vähä hankalaa, kun tässä hommassa menee aina niin kauan, mutta nyt oon täällä.

Kerron nyt vähä paino- ja senttijutuista tosi lyhyesti, mutta kiloja on lähteny nyt 66,5 ja viime mittauksista senttejä on lähtenyvyötäröstä 1,5cm ja "eturepusta" 3cm ja oon ihan tyytyväinen. Mä lupasin likoille, että kun on kesäkuun ensimmäinen päivä niin painan n. 7 kiloa vähemmän ja siihen pyrin :) Yritin tuos muka kovaa olla "dieetillä", että pääsisin siihen tavoitteeseeni nopeastikin, mut paskat :D Ja välillä on kausia, kun mikään ei maistu ja sitten sellaisia, että vois syödä koko ajan, nyt on menossa kausi "voisin syödä vaikka hevosen"!

Elämässä on tapahtunut kaikkia maata mullistavaa, iloa, surua, pettymyksiä, yllätyksiä, uusia ihmisiä ym. mutta kaikkia paska alkaa olla takanapäin, onneksi ja toivottavasti. Oon saanu uuden ystävän, tai oikeastaan kolmekin ja elämä tuntuu tällä hetkellä tosi hyvältä. Mulla on ihana koti, elämänhalu palautunu, vaikka pää vielä vähän sekaisin onkin, mutta tällä hetkellä hyvällä tapaa :) Tosin mokailtuakin on tullut, mutta eikö ne opeta ja oon oppinu monesta eri kerrasta aina jotakin ja toivottavasti oon nyt vähä viisaampi :D Monet on nähnyt paljon vaivaa mun elämästä viime aikoina, mutta en välitä, koska kyse on ihmisistä, joilla ei todellakaan ole varaa puhua, mutta näitähän löytyy aina, oli maa ja valuutta mikä hyvänsä. On karsiutunut luottohenkilöitäkin listalta pois, niin harmillista kuin se onkin.

Pari viikkoa sitten tein sellaisen päänselvitys- reissun ja oli aiva huippua olla 4 päivää poissa kotoa ja pois koko kotinurkilta. Sillä reissulla tajusin jotain tosi tärkeää ja paljon kaikkia muitakin asioita, mutta silti asiat oli vähän vieläkin auki, kun kotiin palasin, mutta nyt alkaa kaikki loksahtaa kohdalleen. Olo oli kuin uudella ihmisellä siltikin. Kotiin oli kiva tulla, vaikka reissussakin oli huippua. Oli kyllä mahtava reissu kaikin puolin ja koin suuria mullistuksia ja tunteita sillä reissulla, vihaa, kyyneliä, iloa ja hervotonta naurua, ym. Mun reissun aikana oli kyllä maailmasta huipuin ilma, joka päivä paistoi aurinko ja oli lämmintä :) Tämänhetkiset fiilikset siis on hyvät ja odottavaiset.

Tammikuun aikana syntyi uusi ihana pieni pipuna hellittäväksi ja rakastettavaksi. Itkuhan tuota lasta katsellessa pääsi. Muutenkin, kun on ollu tunteet pinnas viime aikoina, niin se itku tulee niin herkästi. Mutta kyllä tekin pillittäisitte onnesta ja ilosta tätä pidellessä :) <3 Tuo flikka on oikein Rölli, tukkaa enemmän kuin laki sallii :D Niin ihana ja suloinen, että tässähän alkaa jo vauvakuumetta pukkaamaan tosissaan, tosin onhan tuota kuumetta ollu jo pidemmän aikaa, että ei se nyt hetkessä oo ilmaantunu :)


Ripsissäkin on siirrytty pidempiin, 14mm:stä 16mm:iin :) Ihanat! Kiitos kuuluu aina vaan ja ikuisesti Hennalle<3


Tässä nyt päällimmäiset fiilikset ja kuulumiset. Hyvin menee ja toivottavasti menee jatkossakin :) <3

Siinä teille parit biisit, mistä on tullu mulle todella merkityksellisiä <3
Ei mulla muuta sitten, palaan taas asialle, kun vaan ehdin ja tulee lisää kirjoiteltavaa :)-Tiina-

4 kommenttia:

 1. Kiva lukia tälläästä tekstiä :) tää oli jotenki aiva erilaanen ku sun aikaasemmat :)

  VastaaPoista
 2. Hei Tiina! Olenkin ollut huomaavinani, että iloisempaan suuntaan on nyt elämäsi mennyt :) Ja todellakin on ihanaa saada uusia ystäviä...vielä minunkin iässä se on onneksi mahdollista! Ja sitten niitä entisiä luottoystäviä voi matkan varrella jäädä pois, syystä tai toisesta. Elämä on.... Oot sä kyl niin paljo hoikistunut!! Iloisen onnellinen sun puolesta! Kaunishan oot aina ollut. Kaikkea hyvää sinulle ja tapaamisiin :) T:Tarja

  VastaaPoista
 3. Alkaa tämä elämä kyllä hymyillä :) Viimeinen viikko on kyllä ollut yhtä tunnemyllerrystä ja aina vaan jatkuu, mutta very good thing anyway! En voisi olla onnellisempi tällä hetkellä, tosin kaikki voi aina muuttua ja kääntyä päälaelleen, että ei yltiöpäisiä hehkuttamisia ja pirujen maalaamisia :) Kiitos kummallekin kivoista kommenteista, olette ihania <3

  VastaaPoista
 4. Missä muuten laitat noi sun ripset, tosi hienot!
  Ja paljonko maksaa laitto ja huolto?

  VastaaPoista