keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Toiveita ja tunnustuksia.

Heipat!


Viikonloppu meni työn merkeis ja kotona olles, että ihan perus viikonloppu.
Täällä sitä sairastellaan ja yritetään parantua nopeaa vauhtia, että olis työkunnos viikonloppuna, eikö itsensä parantamiseen oo kaikki keinot/pillerit sallittuja :D
Meillä piti olla aluksi lauantaina illanistujaiset miehen ja parin muun kaverin kans, mutta enpä taida jaksaa ja sitte sunnuntaina aamulla kuitenkin pitää töihin, niin ei kiitos. Perjantai ja lauantai mulla on nyt siis pitkästä aikaa vapaat, jos en keksi tunkea itteäni johonki hommiin, jos joku vain huolii :D

Ensiksi haluan lähettää kiitokset Lauralle Lohariunelmia blogiin ja Heidille Elämä on ihanaa kun sen oikein oivaltaa blogiin tunnustuksista :)


Annan tämän eteenpäin seuraaville:

Heidille Villa Koski- blogiin
Suville Kaksi perhosta- blogiin
Tarulle Minun taivaani- blogiin
Lauralle Laura's- blogiin
Jennalle Jensba- blogiin


Mulle ei oikein mitää erikoista taaskaan kuulu. Työttömänä edelleen, paitsi että nyt sunnuntaiksi sijaisuus, jee ihanaa ja sitte ehkä ens viikollekkin päiväkodista sijaisuuksia :) Oon enemmän kuin onnellinen, mutta nyt vaan pitäis parantua, että pääsis niihin töihin.


Paino on nyt suunnilleen taas jämähtäny samaan kohtaan niin kuin silloin ennemminki, että ei oo pudonnu 2 viikkoon ollenkaan. Ehkä taas täytyis miettiä onko se vika mun omas toiminnas vai onko se normaalia. Viime kuvaan verrattuna olovana näyttäis, että maha on vähä pienentyny, vai mitä te ootte mieltä?


Noin 1,5kk sitten...

Ja nyt maanantaina otettu kuva..  Sori kuvanlaaduista. Alemmas kuvas on juuri samat housut kuin ylemmäs mutta 2 kokoa pienemmät, eli kyllä vissiin musta jotaki on lähteny taasen, vaikka sitä itte ei sillai huomaakaan ja se on vähä huono homma, jos sitte itte ei sitä huomaa ja päästää ittensä liian laihaksi. Eli se oma minä- kuva jotenki vääristyy. En tiedä oonko puhunu tuosta minä- kuva jutusta ennemmin. Oon kai, en oo varma.
Meillä on kiva romukasa tuos tuolilla odottamas, että sais vietyä kaatopaikalle vanhaa mikroa, kahvinkeitintä ja leivänpaahdinta, että sori tuo sotku :D Toivotaan että se paino alkais taas tippua, ettei kauaa jämähtäisi tähän samaan.Mä niin toivon, että se kesä tulis jo, olis niin ihana kun sais ostaa uusia kesävaatteita ja kenkiä, mutta kun näyttää taas siltä, ettei sitä kesää tuu ikinä. Tuos vilkaisin pihalle, kun alkoi vähän olemaan valoisampaa, niin voi taivas kuinka suuri pettymys taas jälleen... TAKATALVI!!!Jaa-a, jos sitä keksis jotain millä sais ittensä äkkiä kuntoon, ettei tarvisi kärsiä tästä nuhanenänä olosta, kuumeilusta ja yskimisestä. Ihanaa muuten, pientä itsensä hemmottelua luvassa huomenna, rakas ystäväni laittaa mulle hienot kynnet :)
-Tiina-

4 kommenttia:

 1. Tuukko sä siis torstaina jurvaan?
  Tuas mietiin ku laitoot et pitkästä aikaa vapaa,niin olihab sulla muutes kaksintaistelu vkonloppu vapaa :D
  En tiä koskahan sitä kans olis koko vkonlopun vapaalla...

  VastaaPoista
 2. Niin no joo no :D Mutta ei siinä paljon ehtiny mitää suunnittelemaan ja tekemään, ku oli se kilpailu, nyt mä ajattelin suunnitella tekemiseni viikonlopuksi :D Joo tuun huomenna joskus 12-14 aikaan, riippuu ny vähä.. Kynsien laitto alkaa joskus 16-17 aikoihin..

  VastaaPoista
 3. Jos oot saanu lihasta rasvan tilalle niin silloinhan paino ei välttämättä putoa vaikka senttejä kariseekin. Hyvältä kyllä näyttää :)

  Jostain syystä sun blogi ei muuten näy mun feedissä, vaikka kyllä oon pistäny tän seurattavaksi jne. Outoo, enkä tykkää yhtään. Paska ku ei toimi :<

  VastaaPoista
 4. Mistä pirusta mä lihasta olisin saanu? :D Salin ovea en oo aukaissukkaan :D Î

  VastaaPoista