maanantai 4. kesäkuuta 2012

Sekalaista sössötystä...

Heipat!


Tuntuu nyt siltä, että on pakko kirjoittaa, vaikka ei mitään erikoista asiaa oikein ookkaan.

Noh, paino on pysyny samana ja vähä masentaa, mutta eikö se tästä taas pikkuhiljaa mee alaspäin. Se pirun 20kiloa vielä, niin sitte olisin tyytyväinen, niinku viime postauksessa taisin sanoakkin. Suurin ylipaino on selätettynä, mutta se 20 perkeleen kiloa!!! En ota toisaalta mitään stressiä tästä asiasta, pudotkoon omalla painolla, koska mun mielestä puoles vuodes -47kg on aika helvetin paljon. Niin kyllä mä jaksan sen 20kilon putoamistakin odottaa.

Muita kuulumisia sitten...

Kaupungin hommat loppui perjantaina ainakin näillä näkymin, toki jotain keikkahommaa voi tulla vielä Uudet tuulet puhaltaa taas ens viikolla, etten ihan toimettomaksi jää, onneksi :)

Perjantaina sain maailman kauneimmat räpsyttimet, kiitos Henna ystäväiseni <3







Ja jännitys alkaa olla aika huipussaan, koska Kaksintaistelu- karaokekilpailufinaali alkaa uhkaavasti lähestyä, jaiks :D! Onneksi on kovetut tukijoukot mukana!

Mun pidennyksetkin tuli perjantaina postiin ja hain ne aiva "kappa ojos" töiden jälkeen ja odotan innolla, että saan ne päähän ja kiitoshan kuuluu siitä rakkaalle systerilleni<3 Toki niis on vielä kaikki värjäys-helvetit ensin, mutta kuiteski :)

Kotona taas käyty pyörähtämäs tänään tai no, eilen jos kelloon kattoo.. Harmittaa kun ei oo aikaa viettää kotona, kun koko ajan pitää olla Jurvas, mutta tälle tilanteelle ei vain voi mitää täs kohtaa :(

Tuntuu, että mun elämä ei oo tällä hetkellä mitää muuta kuin töitä ja siksi en saa tähän postaukseen mitään järkevää kerrottavaa!

Oliskohan mulla täs mitää muuta sanottavaa... Ehkä ei...


Haluan jakaa nää biisit teidän kans, on aikasta huippuja :)

PistePiste- Elän sut uudestaan

Evanescence- Hello


Eipä muuta sitte.




-Tiina-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti