maanantai 27. elokuuta 2012

Tämän hetken paino-ja sentti-kuulumisia+muuta...

Hola!


Viimeksi lupailin teille lisää kuvia 2. kämpästä ja saamanne pitää, mutta ensin vähän muita juttuja...

Eilen tuossa mittailin taas kadonneita senttejä. "Eturepusta" lähteny viimeisestä mittauksesta 10 senttiä ja vyötäröstä lähteny 9cm. Että jee jee :) Ja kahden viikon aikana on lähtenyt se 2 kiloa.

Ruokapäiväkirjaa oon pitäny ihan säännöllisesti joka päivä ja yrittänyt pitää ruokailujen välit tasaisina. Viikonloppuisin tulee syötyä vähemmän kuin arkena, johtuen siitä, että nukkuu enemmän ja pitempään.

Eilen tulin kotiin ja oli niin ihanaa tulla, kun tuo mun suuri rakkauteni oli täällä siivonnut :) Nyt mulla olis tosiaan tarkoituksena laittaa täälä ranttaliksi, eli ruveta maalailemaan kaikkia pikkuisia juttuja, mitkä on joskus jäänyt tekemättä.

Eilen käytiin tuossa naapurissa kylässä, kun mies oli hoksannu (3kk sitten), että sen työkaveri asuu miehensä kans meidän naapuris :) Oli tosi kiva tutustua uusiin ihmisiin ja kun täälä kotosalla on, niin voi mennä joskus käymään kylässä, ettei tarvi lähteä joko Jurvaan tai Vaasaan kyläilemään, saa vain kävellä takapihalta takapihalle :D

Synttäreitäni vietin tuossa viime keskiviikkona ja kovasti tuli onnitteluja facebookiin ja kiitos siitä niille, jotka muistivat. Lahjoja en hirveästi saanu, mutta jotakin sitä sai kuitenkin. Äitiltä sain ulkoiluhousut, joita oon ettiny pitemmän aikaa, että sais vetää lenkille jalkaan, kun ilmat viilenee ja sain sellaiset siistit valkoiset, kiitos äiti<3 Kummitytön perheeltä sain pienen (2,5dl) viinipullon ja mut vietiin ulos syömään, ekaa kertaa kiinalaiseen ravintolaan, oli ihan jees sapuskaa, kiitos kuuluu Kirsille ja Nellalle<3 Työkaverilta sain suklaakeksitikkuja, kolme päärynää, tupakkiaskin ja kukkia, aivan ihanaa, kiitos M-L :) Iskältä sain vähän rahaa ja se vei mut perjantaina ostoksille, mutta ei oikein löytyny hirveästi mitään, housut ja yksi ihana lyhty, mutta se oli tarpeeksi :)

Lähdettiin sitten torstaina M-L:n kans vähä synttärisiideriille ja menihän niitä vähä enemmän sitten, ja oli aika kokemus tulla vähän huppelissa säkkipimeällä pyörällä kotiin. Pyörätielle vedetty uusi piki ja katuvalot ei palanu, eli ei yhtään nähny mihin ajoi. Taskulamppu oli kyllä, mutta ei se paljon valaissu! Aamulla oli vähä väsy ja höntti olo, kun piti puoli 8 herätä :D Mutta ei kuitenkaa huono olo.

No sitten perjantaina iskä vei mut ostoksille, kierrettiin kolme kauppaa ja eikä niinku mitää mihinää, kyllä mä Seppäläs pyörittelin yksiä farkkuja, kun kaikki naisten farkut oli 25e, mutta kun mulla oli melkein samanlaiset jo, niin jätin ostamatta. Sitten löysin sellaisen yli ihana värisen takin, sellainen persikan värinen lyhyt trenssi, niin olin viittä vaille, etten sitä ostanu, mutta kun se oli jotenki liian lyhyt. Isä oli kyllä sitä mieltä, että mun olis se pitäny ottaa, kun värinkin puolesta olis mulle kuulemma sopinu, mutta jäi sekin kauppaan sitten. Nyt jälkeenpäin kyllä vähän harmittaa, mutta toivotaan, että niitä olis vielä sitten myöhemmin ja kun ei se ollu hinnalla pilattu muutenkaan, 25e sekin.

Näistä Partylite- ihanuuksista.. Ostin nämä lahjakortilla ja mun ei tarvinu maksaa itte kuin 30e lisää. No anyway, noista orkidea- kukista: mulla ei ollu kämpillä saksia ollenkaa ja äiti antoi mulle lusikkalaatikosta miehen kalastuspuukon ja sillä yritin sitten sahata yhdestä orkidea-oksasta noita kukkia tuonne kippoon. Ensimmäisen sain ihan hyvin sahattua irti, mutta toista en sitten saanutkaan, vaan täräytin suoraan taydestä vauhdista sormeeni sillä helvetin terävällä Martinin kalastuspuukolla!

Sellainen kiva parin sentin viilto siitä sitten tuli ja verta tuli kuin esterin perseestä! Juoksin äkkiä vesihanan alle ja kylmää vettä päästin ja heti kun veti sormen pois hanan alta, niin veri vain pulppus! Sitten vain paperituppo sormeen ja naapuriin varaiskän työ ja se sitte laittoi mulle laastarin ja lainas saksia :D Voitte varmaan uskoa, että en koskekaan, enää kalastuspuukkoihin ja yritä niillä katki mitään :D Vieläkin se meinaa olla aika arka, vaikka tapahtuneesta on n. 2 viikkoa. Noh, tässä tulos tästä mun "askartelusta". Eikö aika kaunis näky :D


Sitten näihin 2. kämpän kuviin...


Aloitetaanpa vaikka makuuhuoneen kuvasta:


Olohuoneesta:






Vessasta:



Eteisestä:


Keittiöstä mulla ei oo vielä kuvia, kun se on aika lailla kesken, että laitan sitten, kun se on jollain tapaa kunnos :) Ette varmaan arvaa kuvia katsoen, mikä on Tiinan lempiväri tällä hetkellä :D Varmaan menee aika äkkiä taas tuo värivaihe ohi. Nyt oon alkanu tuumata violettia ja keltaista meille kotiin, koska aika pitkälti meillä on tätä väritystä kotonakin :D Tilasin kyllä aikas kauniit verhot Ellokselta, että niitä odotelles, tällä viikolla ne pitäis tulla :) Tässä kuvaa..

Tykästyin noihin aiva yli lujaa :)
(12e)

Ja näistä tykkäsin kans ja kaavailin näitä makuuhuoneeseen :)
(24e)

Ja löysin mä vähä sitte vaatettakin (oikein kaksi kappaletta) :)

Mä en käsitä miksi tämä näytti mun mielestä niin hienolta ja erilaiselta, mitä mun muut vaatteet on ja maksoikin oikein huimat 10e :)

Sitten ajattelin tätä tuleviin ristiäisiin :) (10e)

Vai mitä te ootte mieltä?


Värjäsin muuten hiuksetkin, mitäs te siitä sanotte? :)






Tässä hetki sitten mies leikkas nurmikon ja minä haravoin ja just ehdittiin sisälle ja saatiin hommat tehtyä ennen kuin alkoi sataa kaatamalla.

Nyt aletaan syömään :)

 

Tuli aika pitkä ja kuvapainotteinen postaus, mutta enjoy! 



 -Tiina.


2 kommenttia:

  1. No hei!

    Hiukset on kauniit kuten jo kasvotustenkin totesin :) Ja koti näyttää ihanalta!!! Ja vaatteet myös oikein kivoilta! Varmasti sopii sun hoikkaan varteesi! Oot sä huippu likka <3

    T:Tarja H.

    VastaaPoista
  2. Hoikka ja hoikka varsi, ei nyt kuitenkaa ihan vielä niin hoikka :) Mutta kiitos Tarja <3

    VastaaPoista