keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Kuukausi sitten...

Hassun hauskaa keskiviikkoaamua! :)


Oon niin kuin peippoinen ylhäällä, heränny kerranki ajoissa, olisko ollu puoli 5 vai 5. Sauna teki tehävänsä eilen illalla, että uni tuli äkkiä :)Oon ehtiny jo siivoamaankin kotona ja pyykkikone vielä laulaa ja laulaa varmaan koko päivän.

Ulkona on kyllä kamalan tuulinen ja syksyinen ilma. Napsaisin tuossa aamusella kuvan meidän takapihalta ja oon ihan masentunu..
Naapurin vaahtera pudottaa aina kaikki lehtensä meidän puolella ja ihan v:ttää alkaa niitä haravoimaan! Ja muutenkin, kun tuo meidän nurmikko ei ole vielä vahvimmasta päästä, kun se on vasta tänä kesänä istutettu uudestaan. Että kun sinne astut, astut melkein niinkuin mutaan!

Sitten vähän eilisestä...

Käytiin naapurin neidin kanssa vähä edempänä kaupas ja päädyttiin Lidliin. En oo ennemmin tehny sielä ruokaostoksia ja ihan yllätyin, kuinka paljon tavaraa sain 50e:lla! Yleensä kun käydään tuon miehen kans kaupas, tullaan jonkun kujuisen vajaan pussin kanssa kotia ja se maksaa yleensä sen 50e. Nyt kun kävin tuola Lidlissä niin sain 2 ihan täyttä pussia ruokaa ja eikä edes menny ihan täyttä 50 euroa.
Mä meinasin niin pyörtyä, kun kävelin sinne tuoreleipä/tuorepulla hyllyille. Noh, pakkohan mun oli sieltä ottaa pari kinkku-juustosarvea ja sitten testaamismeiningillä kaksi mozzarellasämpylää ja voin sanoa, että jäin koukkuun niihin sämpylöihin, siis aivan yli hyviä! Kannatan!

Sitten toinen ostos, mitä en eläissäni oo nähny saatika sitten maistanu, niin nämä tälläiset juustotikut..

Aivan sikahyviä nämäkin! Söin eilen varmaan 5 tikkua ja tänään ainaki samanverran :D Todella terveellistä, 100g on nimittäin 500kcal :D  Ja sitten löysin sieltä kreikkalaista feta-juustoa ja pakkohan mun oli kaupasta kotia päästyä tehdä salaattia, että sain sitä maistaa ja sekin oli aiva yli hyvää.

Mutta sitten tulee tämä miinuspuoli! Sielä oli tarjouksessa kolmioleivät ja ostin ittelle kinkku-juusto-kananmuna- leivän ja miehelle sitte salami-juusto-suolakurkku- leivän.
No mies söi sen ihan mukisematta iltapalaksi eikä sille tullu mitään. Sitte minä otin omasta leivästä sen toisen puoliskan tuossa puoli kuuden aikaan aamupalaksi ja en saanut edes koko leipää syötyä loppuun, kun jouduin mennä oksentamaan. Mahaa velloi ja se murisi aivan kummallisesti. Valehtelematta 20min kyökin ja kun se siinä onkin, että kun ei sitä oksennusta vaan tuu, niinkuin tässä pari postausta sitten kirjoitin. Kurkku oli kuiva kuin Saharan autiomaa. Ja aina kun meinasin vessasta lähteä, niin eikun pyörrä takaisin. En kyllä käsitä mikä siinä leivässä sitten oli. Tuola odottaa toinen samanlainen leipä ja syötän sen tuolle toiselle puoliskolle ja katotaan kuinka sen käy :D


Sitten paino- ja senttijuttuja...

Viimeksi kun oon tuota etureppua mittaillu, (eli jos jollekkin ei ole selvinnyt käsite eturepusta, niin tarkoitan sillä tuota lantion, missä on myös tuo mun komeahko alavatsani, etureppu, nahkapussi.. mikä lie :D) niin sen senttimäärä ei ollu liikkunu mihinkää ja mua suomeksi sanottuna vitutti yli kaiken! Nyt oli iloinen yllätys, 8cm kadonnu :) Ja 2kg painosta nyt näin 1½ viikon aikana :) Eli nyt on sitten tasan -58kg ja lupasin heti aukaista skumppapullon, kun 60 kiloa on rikki, eikä toivottavasti mene kovin kauaa :)

Ja tässä on nyt sitten kuvaa kuukaudessa tapahtuneesta muutoksesta, joka on hyvin hyvin pieni, mutta huomattavissa :)

Ottakaa myös huomioon sellainen asia, että mulla on tuossa uudemmassa kuvassa paksu villapaita päällä ja vanhemmassa kuvassa vain toppi.

Mutta nyt käyn laittamassa pyykit kuivamaan ja laitan uuden koneellisen, sitten alkaankin keittelemään ystävälle kahvia :)


Hauskaa keskiviikkoa kaikille!
-Tiina-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti