torstai 25. lokakuuta 2012

Pullantuoksuista päivää..

Heipat!


Jokunen aika taas vierähtänyt viime postauksesta, mutta kuulette musta taas :)


Tässä on ollu kaikki syyslomat ja muut välissä. Syyslomalla meillä oli kolme yökyläläistä kaksi yötä ja kivaa oli :) Vietettiin yhden yökyläläisen synttäreitä samalla kakun ja muun hyväskän merkeissä.
Tältä näytti sitten fiilis viimeisenä päivänä, kun piti kotiin lähteä... -->

Kiinnostus tasan nolla! Olis voinu kuulemma jäädä vielä pidemmäksikin aikaa, kun lomaa oli kuitenki vielä jäljellä, mutta mun piti itte seuraavana päivänä töihin, niin ei ollu mahdollisuutta olla kauempaa :( Lähtöpäivänä lapsukaiset auttoi mua laittamaan verhoja, ja kyllähän minä tykkäsin, kun sai uudet Vallilat lasiin ja tyynynpäälliset tyynyihin, unohtamatta samanlaista keittiönikkunan kappaa :)

<3.
(Meidän yli hieno keko tuos lasin takana, sielä on siis meidän grilli ja puutarhakalusteet talviteloilla :D)Paino-juttuja siis seuraavaksi.. 

Ei muutoksia viime kertaisiin lukemiin. Ihan ok sekin, koska on kiva pitää näitä nykyisiä vaatteita päällänsä, ettei ne mee kuukaudes isoiksi :D Enkä oo nyt mitenkää tuon painon kans stressannu, katsotaan joulun jälkeen :D :D 

Autokouluunki sain itteni "palautettua" ja nyt oon ollu muutaman kerran ajamas ja ens maanantaina olis taas yksi ajo lisää :) Vähä jämerättää, kun tuota lunta tulee, että kuinka liukas keli maanantaina on. Mutta tälläiseltä näyttää täälä meillä..

Meillä on tullu tänään tosi paljon lunta. Justiin hetki sitten se lopetti tuon tiputtelun tuolta taivaalta. Mutta tuskinpa tuokaan lumi mitenkään pysyvää on. Varmasti tulee vielä plussakelejä ja lumet sulaa. Kuinkas muualla? Onko paljon lunta?

Kyllä ihminen on kuolleen näköinen ilman meikkiä :D
Eli siis mun normaali koti- look :D
Olis se kamalaa, jos pitääs joka päivä meikata.
 

Mutta mä jatkan nyt näissä merkeissä, kun tuli leivottua niin hyviä voisilmäpullia ensimmäistä kertaa elämäs :)

Nam!-Tiina-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti