tiistai 27. marraskuuta 2012

Rakkautta ruokalautasella?

Hei!


Auttakaa! Mä paisun tätä menoa samoihin mittoihin mitä olin ennen :D Voisko joku hakea täältä meiltä kaikki leipomisvärkit pois hyvin äkkiä! Nyt ei oo tullu leivottua pullaa, vaan broiler-kiekkoja ja kinkku-aurajuustokiekkoja ja lihapullia/ ja pihvejä!

Oon tänään syöny 2 pullaa (otin pakkasesta) ja sitte noita kiekkoja ainaki 4 tai 5 ja mä mua aiva oksettaa jo :D Pakko lopettaa tää leipominen, koska nämä on kaikki aiva liian hyviä! Ja kun oon ollu yksin periaattees koko päivän, niin miksi laittaa ittelle ruokaa päivällä, kun voi ihan hyvin naahia vain jotain nopeasti. MUTTA EI SE TARKOITA PULLAA JA MUITA EPÄTERVEELLISIÄ JUTTUJA :D!
Ja ku mulle tuli vieraita, niin pakkohan mun oli seuraksi syödä kans. Ja onneksi mä oon ehtiny nauttia noista leipomuksista, ettei niitä oo joku muu täs taloudes asuva syöny :D Mutta niitten nauttiminen ei oo tuntunu täs viimeisen tunnin aikana kovinkaa hehkeältä ja järkevältä, kun meinaa aiva oksennus tosiaan tulla.

Ja hei, suolakeksit! Ne sais hävittää myös meidän kaapista! Mun käsi käy melkein koko ajan kaapilla, kun kävelen sen kaapin ohi! Eilen vedin aurajuustoa paketista päin ja siihen päälle zero cokista! Cokis ok, aurajuusto not! Miehelle sanoin, että on poijat hyvä yhdistelmä tämä cokis ja aurajuusto, sain aika erikoisia katseita :D Seuraavan kerran, kun meen kauppaan, niin mä ostan vain rehuja ja lihaa, enkä kattokkaa hiivan, kananmunien ja vehnäjauhojen päälle ja tuumaa, että tekis mieli leipoa! Nyt loppuu leipominen :D Mutta kun siinä on se, että se leipominen on kivaa ajanvietettä, kun ei oo kotona mitää tekemistä. 

Noh, tänään sitten oli vuorossa ne lihapullat ja pihvit. Siinä sitä ällöttävän tuntuista lihamössoä veivatessani mietin, että mitäs sitte, jos ei osaisikkaan laittaa ruokaa/leipoa, että olis ihan käsi ja joutuis ostaa valmisruokia kaupasta? Olisko vähä kamalaa! Onhan toki niitäkin ihmisiä, jotka ei oikeasti osaa ja se on varmasti ikävää niille :( Täytyy kyllä kiittää äitiä tästä asiasta, että en oo aiva käsi <3 Pointsit äitille<3!

Nyt päästään tähän rakkautta ruokalautasella asiaan..
Niitä lihapullia/pihvejä tehdessäni päätin "muovailla" siitä mössöstä sydämenmuotoisen pihvin rakkaalle siipalleni. Mikä voi olla parempi rakkaudentunnustus miehelle, kuin sydämenmuotoinen jauhelihapihvi ruokalautasella? :D Eikö syöminen oo yksi niistä asioista, joihin miehet keskittyy eniten :D?

Jos nyt itteänsä saa kehua, niin kyllä mä oon varmaan aiva rakastettava yksilö, kun on pyykit pestynä, koti siisti ja ittetehtyjä pihvejä ja pullia ruokalautasella :D
Hauskaa tiistaita kaikille<3-Tiina-


9 kommenttia:

 1. eihän siinä leipomises oo mitää pahaa mutta kannattaako leipomuksia vetää sitte niinku ennen.. ettei vain kävis vahinkoa....

  VastaaPoista
 2. No emmä oo noita kaikkia todellakaan kerralla vetänyt, että no panic :) Mitä vahinkoa tossa nyt sitten kävis, muuta kuin se, että voi tulla huono olo? Että jos aamupalaksi oo kymmeneltä syöny 1 kinkkukiekon, sitten parin tunnin päästä söin toisen jne. Tasaisin väliajoin oon niitä syönyt, niinkuin ruokaa mun pitäiskin syödä noilla väliajoilla. Enkä mä ennen todellakaan oo tällä tahtia leiponu, tuskin oon leiponu edes kerran kuussa tai kahdessakaan mitään. Ja niinkuin joskus aiemmin oon tässä kirjoitellutkin, etten piittaa hirveästi pullasta muutenkaa, mutta sitten kun itse tekee, niin onhan niitä ihan kiva syödä. Esim. jossain huoltoasemalla tai muualla vastaavassa paikassa en ikinä syö pullaa, koska en niistä välitä. Kiitos huolenpidosta, mutta enköhän mä pärjää tämän leipomisintoni kanssa :)

  VastaaPoista
 3. Ja ihan kokeilumielessä tein noita kiekkoja, kun en oo ikinä niitä tehnyt ja miestäkin kiinnosti, että miltä ne maistuu :)

  VastaaPoista
 4. Ja niin kuin sitäkin ajatellen, että kun ihmiset käyvät normaalisti töissä, (oli mahalaukku ohitettu tai ei) tyyliin 8-16, niin niilläkin on siinä työpäivän aikana 2 kahvituntia ja aika useammat heistä syö kahvitunnilla pullan ja se on silloin 2 pullaa per päivä ja se tapahtuu joka päivä, mä en syö pullaa todellakaan joka päivä.

  Noh, niin kauan tämä mun leipominen ja niitten leipomuksien syöminen on tervettä, kunhan ei alkaa lihoamaan ja sitä ei ole tapahtunu :)

  VastaaPoista
 5. Kuluta leipomisenergia mielummin ruoan laittoon? Niin ja mistä lähtien cokis on ollut ok?!

  VastaaPoista
 6. nam, mitä herkkuja :p

  mun blogis on sulle haaste ;)

  VastaaPoista
 7. Cokis oli ihan zeroa! Kyllä mä täällä ihan ruokaakin laitan ja kokeilen välillä kaikkea erilaista. Mutta se leipominen on mulle ajankulua, kun mies on töis :) ja kiitos Suvi :)

  VastaaPoista
 8. Anonyymi ei taida tietää että itteleivottu voi olla paljonkin terveellisempää ku uskotkaan! Enkä usko jotta on sun mure kantaa huolta toisen syömisestä! Jokaanen syö niinku ittestä tuntuu!

  toinen anonyymi

  VastaaPoista
 9. Mistä lähtien kokis zerokaan on ollut ok? Se on itseasiassa vielä haitallisempaa kuin tavallinen cokis.

  http://www.uusisuomi.fi/tiede-ja-ymparisto/57142-sokkitieto-kevyttuotteista-aiheuttavatkin-lihavuutta-ja-diabetesta

  VastaaPoista