sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Elämisen ihanuutta!

Heissansaa!


Tämä kuukausi on lähteny hyvin käyntiin ja "kiirettä" on pitänyt :)

Mistähän mä aloittaisin... Hmm.. Aloitetaan nyt vaikka ihan ensimmäisestä päivästä, joka oli siis perjantai. Sain ihanan vieraan kylään ja laitoin siinä sitten meille sapuskat mamman luona, kun mun oma keittiö on kuin puonsilmä pieni ja eikä oo edes keittiönpöytää missä syödä. Kuva on tämän toisen osapuolen lautasesta, kun oma lautanen oli niin köyhän näköinen, kun siinä ei paljon sitä tavaraa tosiaan ollu :D
Possun ulkofilépihvi, pekonia, lohkoperunoita, aurajuustokermakastiketta, ananasta, tomaattia ja kurkkua, aiva huippua oli, vaikka itte sanonki. Sitten meinas kuolla ähkyyn, kun oli saanu syötyä :) Sitten muutama tunti loikoilua ja töihin illaksi. Kotiin oli ihana tulla, kun sain kunnon jalkahieronnan heti töistä päästyä, taivaallista!

Seuraavana päivänä mut vietiin sitte ravintolaan syömään ja olihan se nyt hyvää sitten :) Prinsessa-kohtelua <3 Sitten se vieras lähti ja mä valmistauduin loppupäivän henkisesti illan töihin, maha pitkällä ruuasta :D Sunnuntai-ilta meni sitten vastavieraillessa vieraan luona ja oli mukavata! Harmitti vaan, kun oli liian vähän aikaa, mutta kyllä sitä aikaa järjestyi sitten seuraavalla viikolla :)


Maanantaina kävin kummitytyliä ja sen äitiä moikkaamassa (ja tietysti sen iskääkin :D) ja on se vain niin hömppelö, ihana ja viisas lapsi<3 Tytylin paappa teki nojatuolista majan ja munhan sitten piti myös mennä sieltä majan läpi ja tiukkaa teki päästä tällä perseellä sieltä läpi :D Taitaa olla se vierastaminen ohi, nyt kun pääsee useimmin käymään kylässä ja viettää enemmän aikaa, ettei oo sitä "tuli-puan-alla"- aikataulua. Vaihdettiin niin monta halausta ja suukkoa, että kyllä lämmitti niin mieltä<3 Joku päivä suunniteltiin makkaranpaisto- reissua, kun on oikein hieno ilma. Vauvaakin piti käydä kattomas ja oli niin iloisella päällä sekin tyttö<3


Ai niin, oon löytäny pitaleivät uudestaan ja voi taivas, kun ne oli monen vuoden jälkeen hyviä :) 


Tiistaina vietettiin Olivia- neidin kanssa kiva ilta, kun Heidi-äiti oli kokoustamassa. Piirreltiin, katsottiin piirrettyjä ja syötiin hyvää :) Ennen sitä, Heidi teki yli hyvää ruokaa ja sai mennä taas pyörimällä. Ajattelin siinä piirrellessä tehdä oikein taidonnäytteen ja piirtää Maailman Vahvimman Nallen ja totesin, että ei mun piirrustustaidot ihan ruostunu ollutkaan niin kuin epäilin. Sitten vähän kuvasin Oliviaa ja Ronjaa ja sain oikein ihanan ja iloisen kuvan tytöistä :)



Keskiviikkona lähdettiin sitten kaverin kanssa ostoksille, tosi mä en ostanut kuin ruokaa kaappiin. Sillä reissulla jäin sitten "vieraan" luo. Meinas usko loppua, kun navigaattori ei löytäny osoitetta perkeleelläkään, piti laittaa vanha osoite siihen, niin sitten se löysi paikan, kannattais vissiin päivittää navigaattoria joskus :D Ilta meni ruokaa laittaessa, tv:tä katsellessa, hörsköttäessä ja hyvää syöden. Torstaina sain sitten etukäteen naistenpäivälahjan ja voin kertoa, etten oo eläissäni varmaan ollu yhtä onnellinen :) Nimittäin sain nämä ihanuudet! Ne vei mun sydämen täysin :) Mä en oo koskaan naistenpäivänä saanu mitään, paitsi kaupasta ruusun, mutta nyt sekin asia on sitten toisin :)

Samana päivänä koitti sitten kotiinlähdön aika ja taas haikein mielin. Sitten kaveri, joka mua haki, ei meinannu löytää mua ja mä seisoin jo pihalla pussien ja kassien kans. Piti sitte vähän matkaa kävellä vastaan, että se löytää mut :D Käytiin kaupoilla ja löysin pari kivaa paitaa, 2 housut ja korun. Ostin Onlyn farkut 5 eurolla ja koossa 29"!!!! Jeeee!!!!

Perjantai meni sitten naistenpäivää ja vapaapäivää viettäen ystävien ja " vieraan" seurassa. Tyttöjen kanssa käytiin alkuillasta ravintolassa syömässä ja illalla sitten istuttiin iltaa Heidin luona ja suunnattiin siitä paikalliseen ravintolaan katsomaan Mr.Presidentiä, olihan se nyt hyvä! :) Meillä oli kyllä niin kivaa ja oli oikein onnistunut reissu, ei varmaan kaikkien osalta, mutta suurimmaksi osaksi oli oikein mukavaa :) Tuollaisella asustuksella oltiin liikkeellä perjantaina ja toki uudet kengät jalassa :) Kotona oltiin jo vähän yli 2, ettei mennyt onneksi hirveän myöhälle. Aamuun meni kuitenkin ja vielä 6 aikaan oon laittanu "iltapalaksi" pitaleipiä ja sitten päästiin vasta nukkumaan :D Herättiin kuitenkin jo puoli 11, vaikka puoli 7aikaan vasta nukahdettiin. Ei muuta kuin suihkuun, vaatteet niskaan ja lähdettiin syömään, enkä mä saanu taaskaan maksaa itte! Perskutarallaa mikä palvelu, mut hemmotellaan vielä pilalle! :D


Tänään sitten pikkuinen prinsessa sain nimekseen Venla Sofi Amelie, juhlakalu oli todella hyvällä tuulella ja ei paljon ärsyttäny sylistä syliin pomppiminen :) Onnea vauvalle nimestä vielä :)

Eipä mulla muuta nyt sitten, paino ei oo nyt liikkunu mihinkään viime punnituksesta, eikä senttejä oo karissu, samoilla mennään. Tulevana torstaina on nyt sitten sairaalakäynti, ravitsemusterapeutti ja psykologi, katsotaan siis kuinka pahasti meikälaisen minä-kuva on hukassa :D Kirjoittelen siitä sitten, että minkälainen homma se oikein oli :) Hauskaa sunnuntai-illan jatkoa kaikille!




-Tiina-

6 kommenttia:

  1. onks sulla joku nainen?

    VastaaPoista
  2. Montakin, ihan ystävinä kylläkin :)

    VastaaPoista
  3. jaa oot vissiin eronnu kihlatustas ja löytäny jonku uuden. hah.

    VastaaPoista
  4. Olen sanaton. "Jaa oot vissiin eronnu.." eikä!! Tiina kuinka oot menny ny eroamaan kysymättä muilta eka ja vieläpä ottanu uuden miehenki!!?? Ei näin saisi toimia ku jotain voi ruveta häirittemään;)) tätä sun blogia on niin kiva lukia, aiva vain senki takia ku jokku seepit kirjootteloo aiva tuskas kaikkia säälittävän kateellisia kommentteja:D vois vaikka pohtia aiva itteksensä muitten eroamisia eikä tänne tulla sitä martyyrinviitta lepattaen kyselemään xD

    VastaaPoista
  5. Joo, enkä varmastikkaan ole ainut, joka on eronnut ja löytänyt uuden :D Hah hah, kun oli sitte niin hyvä juttu, että meinaan katketa naurusta, moro!

    VastaaPoista
  6. Heeeei päivittele vähä useemmin ,oot ihana! :)

    VastaaPoista