maanantai 30. tammikuuta 2012

Pitkästä aikaa...

Siis anteeksi, etten oo kirjoitellu pitkiin aikoihin mitään, mutta mulla on siihen kyllä hyvä syykin...
Nimittäin oon nyt aloittanu sen viimeisen työharjoittelun ja oon ollu aina niin poikki päivisin kun oon kotiin tullu, etten oo jaksanu paljon edes tv:tä kattella.

Eipä tässä oo nyt oikein erikoisemmin tapahtunu mitään muuta kuin laihtumista ja senttien karisemista vyötäröltä :) Nyt on kiloja lähteny kaiken kaikkiaan 31,5 kiloa ja vyötäröltä on lähteny senttejä 33 ja lantiosta 22,5 senttiä. Kovaa vauhtia paino menee alas ja ajatellaan, että leikkauksesta on vasta puolitoista kuukautta. Eli leikkauksen jälkeen on lähteny tasan 16kg. Toki laihtuminen on hidastunut, mutta se kyllä putoaa hyvään tahtiin vieläkin.Normaalisti olen alkanut syödä kiinteää ruokaa ja hyvin on mennyt. Tuoretta pullaa maistoin tänään, mutta huomasin, että ei se ihan paskapuhetta ole, kun sanottiin, että sitä tulisi välttää. Söin pullasta puolet ja jätin sen odottamaan huomista kahvituntia töissä :) Ja tosi paljon on jäänyt sellaisia ruokia pois, mitä ilman ennen en voinut kuvitellakaan eläväni. Hyvä esimerkki on maito. Ennen join maitoa litratolkulla ruuan kanssa, nykyään juon oikeastaan vettä tai sokeritonta mehua. Se on kuulemma aika yleistä, että sellaisia ruokia jää ihan omasta halusta pois, mitä ennen on syönyt paljon.

Oon niin nauttinu tuosta työharjoittelusta, kun on ennestää tuttu paikka ja saa tehdä asioita omaan läjäänsä niin, ettei tarvi koko ajan olla kyselemässä joltakin mitä pitää tehdä, että tietää jo itsekin kuinka toimia missäkin kohtaa :) Nyt on alkanu kolmas viikko työharjoittelussa ja vielä olisi sitten kolmisen viikkoa. Äkkiä se aika vain meneekin, vaikka 6 viikkoa kuulostaa pitkältä ajalta, mutta ei se oikeasti ole.Sain sen esseen läpi hyväksytysti ja olin enemmän kuin onnellinen! Nyt olis vielä yksi kotitalouden tehtävä tekemättä ja sitte ei olisi enää mitään, mitä pitäisi koululle palautella, paitsi liikuntasuoritus-laput

Ai niin, ja tilasin ittelleni sen uuden kihlasormuksenki viime viikon keskiviikkona ja se tuli jo perjantaina ja olihan se nyt pirun hieno :)Oon tässä nyt sairastellu flunssaa ja pientä kuumeilua torstaista asti ja oon ollu kyllä aika heikos kunnos, mutta töissä ollu silti ja yrittäny pinnistää vain, vaikka täs kohtaa pitäis vain lepäillä, kun leikkauksesta on niin vähän aikaa. Eilen makasin kuin ruoska neljään asti päivällä ja sitten yhtäkkiä sain kamalan virtapiikin ja alkasin siivoamaan täälä äidin luona. Äiti monta kertaa jo huuteli mulle, että "rauhootu ny" ja "lopeta ny jo", mutta ei voinu, kun jotain aloittaa se on loppuun tehtävä :D

Eilen illalla tuli sitten jos jonkin näköisiä palkinto-gaaloja tv:stä, Miss Suomi ja Jussi- gaala. No niitähän minä sitte vahtasin ja makasin sohvalla. Mietin siinä samalla, että kun oon jo ennemmin lupaillu laittaa kuvia ittestäni tässä laihtumis-prosessin aikana, mutta kun jostain syystä en saa siirrettyä meidän järkkäristä niitä kuvia mun koneelle :( Että mulla on nyt viisi kuvaa vasta tästä prosessista: kuva siitä, kun oon lihavimmillani, kuva pussikuurin aloituspäivänä, pussikuurin puoliväli, 2 viikkoa leikkauksesta ja nyt viime lauantaina otettu kuva. Ajattelin, että laitan sitten vasta, kun niitä kuvia on kertyny enemmän. Toivottavasti vaan muistan, että koska mikäkin kuva on otettu.

Eipä kait mulla tässä nyt muuta ollukkaan sitten... Että hauskaa maanantaita kaikille :)-Tiina-

5 kommenttia:

 1. Miten näis tilanteis menee se nahkan kiristys leikkaus? kun sullaki painoa varmaan lähtee vielä julma määrä,ja nahkaa jää roikkumaan varsinki keskivartalolta. Saatko leikkauksen kunnallisen kautte vai joudutko maksamaan itse?

  VastaaPoista
 2. Nahkaleikkauksesta aletaan yleensä puhumaan 2 vuoden jälkeen leikkauksesta, kun alkaa paino olla jo siinä pysyvällä tasolla. Ei tarvitse maksaa itse. Näin mulle on kerrottu.

  VastaaPoista
 3. vautsi mikä sormus! Ihana! :) Onko ihan valkokultaa ja oliko tyyris? :p

  VastaaPoista
 4. Ei ollu kyllä hinnalla pilattu tuo sormus, että ihan 2 numeroisessa luvussa pysytään :D

  VastaaPoista
 5. Mä haluaisin ainaki nähdä niitä kuvia! Yleensä kuvista vasta oikein tajuaa kuinka paljo on lähteny :)

  VastaaPoista