keskiviikko 11. tammikuuta 2012

Tuska, ahdistus ja kiukku!

Joo elikkäs lupasin ilmoitella vielä illan mittaan itsestäni täällä blogin puolella.

Oon nyt tehny tuota esseetä sellaisen 2 tuntia ja saanu 1½ sivua aijalliseksi. Lähetin nyt sen sitten vielä erityisopettajalle tarkistettavaksi, että mitä siihen kannattaa vielä laittaa lisäksi, että se olis ns. perfecto! Kävin sieltä kirjastosta hakemas tuollaisen kirjan kuin "Lapsi aikuisten armoilla", siis niin kamalaa luettavaa, että ei helvetti. Tällästä tekstiä:

4- vuotias tyttö kertoi äidilleen tullessaan isänsä luota:

"Isi laittoi pippelin mun pyllyyn, että kakka tulisi helpommin."
Äiti: "No, tuliko kakka?"
"Tuli ja pippelissäkin oli kakkaa."

Siis hyi helvetti... Siis miettii, että voiko tollasta olla!! En olisi halunnu edes kirjoittaa noita tohon, mutta jotenki halusin jakaa tämän vitutuksen ja kiukun teidän kans. Siis tuon äidin piti esittää ns. normaalia, että se sai ongittua tyttärestään enemmän niitä asioita. Mä en pystyisi olla "normaali"! Kaikkia ne ihmiset kehitteleekään, että pääsisi käsiksi omaan lapseensa! Oma lapsi on niin pyhä asia, että sitä ei todellakaan liata millään noin törkeillä jutuilla, hyi yök!

Kiva tehdä tälläisestä aiheesta esseetä, kun itku tuloo joka toinen sekunti, kun tuota kirjaa yrittää lukea. Oon jotenki niin sanaton, vihainen ja ahdistunu, että tuollaisia ihmisiä on oikeasti olemassa!


No jos sitä nyt sitte vähän iloisempiin asioihin tai no en tiedä onko tää niin iloista mutta...

Eilen tuos touhusin keittiös omiani ja hetken päästä kuului kling... En edes aluksi tajunnu, että mikä ihme se oli, kun sitte vasta hoksasin, että hei, missä mun kihlasormus on.. No aikani sitä ettittyäni löysin sen sohvan alta ja sitte hetken päästä kuoriin siinä perunoita, niin ei sormusta missää... Ehdin jo taas ruveta panikoimaan, että ei perkele, mihinä se nyt on, niin sieltä se sitten löytyi perunankuorien seasta lavuaarista.
Ei tuu halvaksi tämä laihtuminen, kun pitää jo kohta kaikkia sormuksia pienentää! Toisaalta, niin kuin tuossa yhdessä postauksessa laitoin, että voiko nainen haluta uuden kihlasormuksen, kun mä haluan :D Ja oonhan mä nyt toki jo sellaisen löytänytki minkä haluaisin. tattadadaadadaa... tässä se on :)

Mitäs tykkäätte? Mä oon ainakin NIIIIIIIIIIIIIN RAKASTUNU ETTÄ!!!!

Olis ollu yks toinenki hieno, mutta ku se on liian samanlainen mitä siskolla, että ei voi kyllä samanlaista ottaa, enkä olisi kyllä halunnukkaa :D Eikä kyllä siskokaan siitä olisi tykänny, että kummallaki on samanlainen kihlasormus :D No ei se nyt kuitenkaan ihan samanlainen ollu, mutta aika lähelle.

Mun nyt täytyy ihan sanoa rehellisesti, että musta on jotenkin ruvennu tuntumaan, että tuon leikkauksen jälkeen musta on tullu kauhia "isin tyttö". Oon pistäny nyt merkille, että tälläkin viikolla ollaan puhuttu isän kans kahtena iltana niitä näitä, joristu ja naurettu  puolituntia, vaikka yleensä meidän puhelut on kestäny max. 5 min ja ollaan soiteltu kerran viikos tai ehkä kerran kahdes viikos. Mä juttelen isälle aiva erilaisista asioista mistä yleensä ollaan koskaan edes puhuttu. Ja mä mietin isää paljon enemmän kuin ennen. Emmä tiä, oon vissiin vain seonnu :D


Mä meen nyt iltapalan laittoon ja sitten otan itseni kanssa pari matsia Dinojengiä pleikkarilla :D Niin kuinkas vanha mä olinkaan....öööö...21....??? ja pelaan kakarojen peliä, mutta minkäs teet, se on niin hyvä peli :) Paitsi, että pelaa sitä yli 5-kymppiset miehetkin ja tää on fakta :D

Hyvät yöt :)-Tiina-


2 kommenttia:

  1. siiiiiis tuli kyllä paska olo ton lapsijutun jälkeen ... eeeei voi ees sanoa mitää ....

    tohon kihlasormusjuttuun, meillä on aika paskat sormukset, vaan sellaset yhtäkkiä kreikasta ostetut ja tomi jo joku aika sitten kadotti töissä omansa :D Oon ajatellu kans, että mennään nyt millä mennään ja sitten hommataan kunnon vihkisormukset tai jotain. Ei kai se nyt oo niin justiinsa !? Kukin tyylillään :)

    VastaaPoista
  2. No sitä mäkin mietin, että sitte vois ostaa kunnon vihkisormuksen, kun sen aika on, mutta saa nyt nähdä koska sellaistakin päivää vietetään. Timo tuumas, että katotaan 10 vuoden päästä :D Mutta kun tuo sormus mistä laitoin kuvan, niin se kävis mulle ainakin kumpanakin, kun se on niin leveäkin vielä ja muuten siisti. En tarvisi mitää vihkisormusta välttämättä, vihkipäivä vaan lisäksi siihen :)

    VastaaPoista